Villa Erica: de locatie voor aankomende en vertrekkende camping- en hotelgasten om koffie te drinken en te lunchen terwijl ze lekker in de zon zitten.

Meer informatie

Villa Erica

Bourgondisch en sportief genieten in hartje Brabant

Villa Erica, er hangt een ontspannen sfeer. Het is een bekend Brabants herkenningspunt en ontmoetingsplek, waar je met een glimlach verwelkomt wordt en door de leuke activiteiten kun je hier makkelijk een dagdeel vertoeven. De smaakvolle menukaart laat je dan ook niet liggen en met een speciaal biertje in de hand wordt er genoten van een plezierige en smaakvolle dag.

Aankomende en vertrekkende camping- en hotelgasten hebben een plekje om koffie te drinken en te lunchen terwijl ze lekker in de zon kunnen zitten. Ook gasten en die op doortocht zijn op fiets of motor pauzeren hier met een lekkere bak koffie en appeltaart, nadat ’s ochtends vroeg de eerste wielrenners al zijn geweest.

Villa Erica biedt mensen een plek om te ontspannen na mentale of fysieke inspanning. In de watten gelegd worden door het gastvrije Brabantse personeel of plezier maken met de faciliteiten die je thuis niet hebt. De bowlingbaan, speeltuin, Jeu–de-Boule baan, pouletafel, dartbord en spelletjes in de kast geven mensen vertier terwijl ze worden benaderd met goede service, waarbij een menukaart voor elk moment van de dag niet op de tafel blijft liggen.

De villa is ook ingericht om groepen mensen te kunnen ontvangen, het is een plek van ontspanning voor het hele gezin, vriendengroep of familie. Ook op de menukaart wordt er gefocust op gezinnen met kinderen. Daarnaast vinden bedrijven hier een vermakelijk uitje, of een ontspannen vergadering arrangement. Voor groepen jongeren is het de plek van vermaak in de regio.

www.villaerica.nl
instagram.com/villa.erica.sint.hubert

tafels in restaurant
wijnglas
gedekte tafel op terras
bord met zalm
koffie
Romantisch koppel
kaartjes met reviews
auto land-van-cuijk
speelhoek
luchtfoto van villa erica
gasten op terras
twee vrouwen drinken wijn
bowlingbaan
moodboard bruiloft
logo villa erica
serveerster met koffie
houten kaartjes
menu lunchkaart
menukaart met voorgerechten
menukaart met hoofdgerechten
menu drankenkaart
menu borrelkaart