Speeltuin Nederhemert: één van de oudste speeltuinen van Nederland gelegen op mooie Idyllische plek, waar je letterlijk 50 jaar terug de tijd in gaat.

Meer informatie

Speeltuin Nederhemert

Nostalgisch genieten sinds 1915

Afgelopen jaar heb ik mogen werken aan één van de oudste speeltuinen van Nederland. Een enorm mooie Idyllische plek, waar je letterlijk 50 jaar terug de tijd in gaat; even geen iPads en videogames, maar; schommelende lachende kinderen en genietende ouders of zelfs grootouders die hier zelf als kind ook al kwamen. Generatie op generatie wordt deze plek in ere gehouden en dit zorgt dan ook voor een enorm betrokken omgeving. Verandering op deze locatie was een enorme uitdaging, juist omdat de nostalgie de basis vormt van de locatie.

Nederhemert is een idyllisch dorpje in het zuiden van de Bommelerwaard. Het kent mooie landschappen, eeuwenoude bomen, een prachtig kasteel en een van de oudste speeltuinen van Nederland: Speeltuin Nederhemert. Al meer dan 100 jaar vermaken jong en oud zich hier. Veel toestellen stammen uit de jaren 50, waar vanzelfsprekend vele aanpassingen aan zijn gedaan om aan de huidige eisen te kunnen voldoen.

Terwijl de kinderen lekker ravotten, kun je hier heerlijk genieten van ijskoffie tot speciaalbier en poffertjes tot zalm uit de oven; het is er allemaal!

Ik heb het vertrouwen gekregen om het concept voor deze locatie te versterken en uitvoeren. Hierbij enkele voorbeelden die concreet uit een proces van conceptversterking voortkomen en bijdragen aan het verhogen van de omzet. Dit zonder grote investeringen, want het blijft natuurlijk ‘de corona tijd’.

Wat we hebben gedaan is:

www.speeltuinnederhemert.nl

kaartje Bommelerwaard
tafels in restaurant
hamburger
team van Speeltuin Nederhemert
oude foto van speeltuin