Mystery guest

Door mij in te zetten als mystery guest, wordt de gastenbeleving in kaart gebracht. Hierbij krijg je inzicht in of alle commerciële kansen worden benut, wat de totaalbeleving is van een horecagelegenheid, maar vooral waar de kansen liggen waar je direct op kunt inspelen.

laptop en notitieboekje
Hoe zorg je dat je, als horeca-ondernemer, vijf sterren krijgt?

Wat is een mystery guest?

Als mystery guest bezoek ik één of meerdere van jouw vestigingen. Hierdoor wordt duidelijk waarom de ene vestiging beter ‘scoort’ dan de ander. Ook is het inzetten van een mystery guest altijd een momentopname. Een woensdagmiddag is ook vaak niet te vergelijken met een zaterdagavond. Daarom is het ook belangrijk om te weten met welk vraagstuk we te maken hebben, zodat er gerichter kan worden geëvalueerd.

Na het ontvangen van een rapportage, is het mogelijk om mij in te zetten voor training ‘on the job’. Tijdens het werken steken we met z’n allen de handen uit de mouwen en zorg ik voor een optimale aansturing en deel ik de belangrijke kennis met betrekking tot het verwelkomen en aanspreken van gasten, tot wijnkennis, goede koffie maken, samenwerken en upselling. Door mij in te zetten en te trainen on-the-job, wordt er niet theoretisch de les gelezen over hoe het allemaal moet, maar worden er directe handvatten aangedragen om het net iets anders te doen en daar ook direct resultaat van te ervaren.

Wat zijn de kosten van het inzetten van een mystery visit?

Een mystery visit wordt aangeboden voor 290,00 euro + de kosten van de genuttigde dranken en gerechten. Eventuele training-on-the job is bij te boeken vanaf 5 uur, voor 59,00 euro per uur. De training is alleen bij te boeken na een mystery visit, zodat van tevoren alles goed in kaart kan worden gebracht, waardoor de training een enorme boost geeft aan jouw team.

Suzan van Tuil